Brommerrijbewijs

Naast je auto, motor en aanhanger rijbewijs, kan je ook je brommerrijbewijs bij ons halen.

Je brommerrijbewijs halen

De vrijheid van een brommer of scooter… heerlijk! Het brengt je op plekken waar je normaal niet heen gaat. Nooit meer tegen de wind in trappen. Met een vriend of vriendin achterop touren. Maar je bent ook kwetsbaar als brommer- of scooterrijder. Tijdens onze theorie- en praktijklessen zorgen we dat je op de hoogte bent van de gevaren. We bereiden je voor op het examen met 5 praktijklessen, zodat jij verantwoord en veilig aan het verkeer kan deelnemen. Ons slagingspercentage voor het brommerexamen is 100%, dus je bent verzekerd van het behalen van je brommerrijbewijs.

Wil jij je brommerrijbewijs of scooterrijbewijs halen? 

Neem contact met ons op.

Theorielessen brommerrijbewijs

Voordat je je scooter-/brommerrijbewijs mag halen, moet je eerst in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Daarvoor kan je bij ons privéles krijgen of een een theorieboek kopen. Het theorie-examen mag je vanaf 15,5 jaar doen. Wil jij een gratis online brommer theorie-examen doen? Kijk dan snel hier: Gratis brommer theorie-examen.

Praktijk rijlessen brommer

Wanneer je je theoriecertificaat hebt behaalt, mag je vanaf je 16e praktijk rijlessen volgen. In 5 rijlessen van 1 uur bereiden wij je voor op het praktijkexamen en zorgen wij dat je veilig over de weg kan, met je nieuw behaalde brommerrijbewijs.

Brommerrijbewijs geslaagde leerling
Ook deze leerling is bij ons geslaagd

Wat kun je van onze brommer rijlessen verwachten?

Je krijgt rijles op een Peugeot Tweet scooter. We beginnen de rijles in Waddinxveen en rijden naar Gouda. Daar doe je in het stadsverkeer ervaring op. Waardoor je verschillende verkeerssituaties leert te overzien. De instructeur leert je om voorrang te verlenen, in- en uitvoegen en rijden op kruisingen en rotondes. Ook krijg je te horen waar je precies wel en niet mag en kan rijden, aangezien theorie soms niet helemaal duidelijk kan zijn, of zelfs compleet. Als je de scooter goed onder controle hebt en je veilig kunt rijden in het verkeer, mag je deelnemen aan het praktijkexamen. Het rijexamen wordt door de instructeur afgenomen.

De kosten

5 praktijklessen (inclusief praktijkexamen): € 325,-. Je moet natuurlijk wel nog je theorie-examen halen, maar dan heb jij wel je brommerrijbewijs!

Een helm en eventueel beschermende kleding voor tijdens de lessen is bij ons aanwezig. Als je meer wilt weten bel of mail ons gerust voor meer informatie over je theorie-examen of brommer rijles.

Brommerrijbewijs en Autorijbewijs

Bij het behalen van je autorijbewijs, krijg je je brommerrijbewijs er direct bij. Zo bespaar je al snel wat geld, zeker als je al bijna 17 jaar oud bent. Wil je daarom toch voor je auto gaan? Kijk dan hier: Autorijles volgen bij rijschool Kalai